Janda_bg
Zavodiste_bg
Mbroslink_bg

Středoevropská dražba s širokou nabídkou

Středoevropská dražba anglického plnokrevníka stejně jako každý rok přináší široké spektrum nabízených koní. V nabídce jsou jak ročci, tak již startující dvouletí, tříletí a starší prověření v dostizích či naopak koně, kteří jsou již z tréninku vyřazeni a můžete si je zakoupit pro rekreační účely. Nechybí ani několik chovných klisen. 
Silnou sestavu irských ročků opět nabízí AE Sale, z polských ročků může zaujmout Usalan, jehož bába dala vítěze St Legeru Urodose  a Ulana i výborného steeplera Ursana. Z českých odchovanců bude určitě poutat pozornost první potomek slovenské klasické vítězky Lenky Top Lentino chovatelského projektu Darhorse. 
Z dvouletých tu bude Sweet Words, která v sobotu v Lysé nad Labem porazila Lady Bach. Ze starších se několik užitečných koní do rovin najde, ale větší pozornost poutají ti překážkoví. Universe Of Gracie patří k širší steeplerské špičce. Loni se umístil v Ceně Vltavy a letos má namířeno do Ceny Labe. 

Tipy z katalogu

Lot 13: Universe of Gracie - Figuruje na startovní listině Ceny Labe, už má na kontě jedničkové umístění. Kvalitní krosař z velké stáje.

Lot 20: Lady Bach – Polosestra výborných klisen White Angel (šampionka) a Kristine, které ukázaly špičkovou výkonnost už jako dvouleté a   ve špičce ročníku se pohybovaly i ve třech letech. Aktuálně druhá z III. kategorie, nadějná klisna pro klasické dostihy.

Lot 21: Sweet Words – Nadějná klisna z projektu AE Sale, kde jsou všichni koně na prodej. Kromě dostihové zkušenosti ukázala i mimořádnou spolehlivost, když se umístila v každém z pěti startů a poslední běhání na 1600 metrů proměnila v jisté vítězství.

Lot 28: Somamelier Masini – Roček má na obou stranách pedigree překážkovou kvalitu. Pochází z prvního ročníku nejbohatšího koně v českém tréninku Masiniho a také z rodiny dalšího skvělého steeplera a úspěšného plemeníka Scatera.

Lot 30: Usalan – Jeden z nejzajímavějších koní dražby. Pochází z výborné rodiny klasických vítězů Urodose a Ulana či mnohonásobného vítěze na překážkách Ursana. Matka vyhrála 6 dostihů včetně Nagrody Demony. V původu úspěšná kombinace ¾ bratrů Fairy King a Sadler’s Wells.

Lot 32: Lentino – První potomek skvělé klasické vítězky Lenky Top. Otec je mnohonásobně Gr.1 umístěn z linie Monsun

Lot 34: Rossini – Syn v chovu stále úspěšnějšího vítěze derby Belenuse a jedničkové vítězky Ruby Polonia

Lot 37: Dcera Strategic Prince - Má hned v prvním ročníku Gr.1 vítězku a u nás mu dělá dobrou reklamu mezinárodně prověřená     Wanillca. Má nárok na yearling bonus 10 000 liber.

Lot 38: Dcera Alhaartha - Je členkou rodiny Gr.1 vítězů, matka vyhrála v USA. Má nárok na yearling bonus 10 000 liber.

Lot 39: Další potomek Strategic Prince - Z velmi dobré rodiny. Nárok na yearling bonus 10 000 liber.

Lot 42: Las Rosas – Tříletá klisna s vytrvaleckými schopnostmi se ukazuje jako nadějná skokanka.