Janda_bg
Zavodiste_bg
Mbroslink_bg

Další zajímaví ročci na dražbu

Před pár dny jsme vás informovali o několika zajímavých koních přihlášených do dražby a dnes vám přinášíme další.

Lákavým ročkem v letošním katalogu bezesporu je i hřebec po Observatory, který je otcem několika gr.1 vítězů z výborné německé U rodiny. Z Německa přicestuje i klisna po Tertullian z matky, která dala v gr.3 umístěného syna s Racing Post Ratingem 97 a druhý potomek dosáhl ve stejném hodnocení prestižního britského listu na rating 90.

 Z českých ročků je třeba zmínit dceru jedničkové vítězky Namolelly, která jako jeden z hrstky koní v českém tréninku porazila fenomenálního Darsalama. Klisna je z chovu nové majitelky.

 Další velmi zajímavý roček je potomek jedničkové Old Rose, která si vede skvěle i v chovu, když její jediní startující potomci Old Glory a Old Story (obě po Access To Java) jsou na českých drahách sériovými vítězkami. Old Story získala již osm vítězství a vyběhala přes 337 000 Kč a dosáhla na handicap 87,5 kg. O dva roky mladší Old Glory zatím dokázala vyhrát třikrát a stále se zlepšuje. V posledním startu doběhla druhá ve Velké letní ceně (I) za derby-vítězem Roches Crossem. Nabízený roček tak je bezesporu jedním z nejzajímavějších českých ročků nabízených k prodeji.

Druhá a poslední uzávěrka přihlášek koní na dražbu je již v pondělí 16.9.2013, tak nepropásněte šanci prodat i vašeho koně a prezentovat svůj chov.